Subscribe
Castiga o casa acum!     Bitleu     Bitcoin     Acte     Consultanta     Cartiere Eco     Iasi     Cluj     Tehnologii     Casa activa     Case pasive

Case mici

Pentru multi dintre noi, o casuta mica inteligent construita poate fi o solutie salvatoare pentru buget si un vis implinit de a avea o casa pe pamant, cheltuind mai putini sau tot atatia bani cat am putea lua, de exemplu, pe apartamentul in care acum locuim. De ce? Pentru ca o casa mica pe pamant este – la Austrocasa – mult mai spatioasa, mai ieftina si mai confortabila decat o garsoniera sau un apartament cu 2 camere la bloc!

Noi putem construi o casa ecologica si eficienta energetic cu doar 300€/mp la cheie, astfel incat o casuta mai mare decat apartamentul pe care il detineti acum, avand o suprafata de 90mp va costa doar 27000€ plus ~ 10000€ terenul, deci un total de 37000€. Astfel, v-ati mutat intr-o casa noua, ecologica, foarte economica, dubla ca suprafata, construita la standarde europene si cu un confort de o mie de ori mai bun decat la bloc. In pret aveti si apa calda gratuita de la soare, deci casa va fi mult mai economica decat va puteti inchipui.

Pentru informare cititi si articolul “Apartament la bloc sau constructie casa eco pasiva?”

Slideshow:
Fullscreen:

Pentru detalii despre case ecologice total ignifugate, rezistente la cutremur, case ieftine si case mici nu ezitati sa ne contactati!
[cincopa AsHAR3KEcwOg]

Socializare

Facebook

Stiri constructii ECO

Google Translator

Blog – Alege subiectul