Marturii – Ce spun clientii despre noi?

In urma unui anunt promotional la tabla tip tigla, am accesat mai multe adrese de internet cu acest profil. Majoritatea evazive in informatii… din cele 3 ramase a fi contactate, m-a surprins modul deschis, explicit, pe intelesul consumatorului de rand si sincer al celor de la AUSTROCASA. Am sunat si odata in plus m-a convins vorba inteleapta, calculata si rabdatoare a managerului, ceea ce m-a si determinat sa fac comanda. Austrocasa a demonstrat seriozitate si profesionalism… mai mult, am primit factura si chitanta pe intreaga cantitate comandata (ceea ce multi comercianti uita la noi…). Mentionez ca atat comanda cat si plata s-a facut in avans si online. E un lucru extraordinar! Daca sunteti interesati in a cumpara materiale sau construi o casa (indiferent de cantitatea de bani de investit) nu ezitati sa contactati aceasta firma, merita sa incercati. FELICITARI si Bunul Dumnezeu sa va ajute in activitatea dv!
– Cu respect, Viorica Bubutanu, Tg. Neamt

Vreau sa va felicit pentru modul in care ati educat baietii. Bunul simt ii caracterizeaza si se tin si de treaba pe santier. Felicitarile mele!
– Romeo Pricopi – Bucuresti

Buna ziua! Ma bucur foarte tare ca am descoperit site-ul Dvs. si nu incetez sa ma minunez citind raspunsurile pe care le dati! Nici nu visam ca mai exista intreprinzatori de acest gen in Romania, ma refer la oameni cu adevarat deschisi si interesati si de problemele clientilor lor, nu numai de rotunjirea profitului personal! Una peste alta, acestea au cantarit foarte mult si vreau sa stiu cum putem colabora pentru constructia unei case…
– Gabriela Chivu – Drobeta T. Severin

Sunt expert tehnic judiciar si am de efectuat expertize tehnice privind calitatea si corectitudinea executarii invelitorilor cu panouri tip tigla metalica. Va felicit pentru prezentare si detaliile complete privind acesta categorie de lucrari. In judetul Prahova, de unde sunt, am gasit firme care executa asemenea lucrari dupa ureche. Voi recomnda cu placere firma dvoastra la cei care executa astfel de lucrari. Cu multumiri deosebite si urari de mult succes.
– Ing. Maghiar Ioan – Ploiesti

Buna ziua, reprezint o firma de constructii din Braila, inclusiv comert. Am urmarit un forum unde ati raspuns mai multor intrebari si sunt uimita de rabdarea dvs. Va multumesc.
– S.M. – Braila